Fatih Projesi - Son Dakika
Yerel

Fatih Projesi

Fatih Projesi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Fatih Projesi kapsamında Akçaabat'ta 196 öğrenci ve 52 öğretmene, 248 tablet bilgisayar dağıtıldı.

25.02.2013 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Fatih Projesi kapsamında Akçaabat'ta 196 öğrenci ve 52 öğretmene, 248 tablet bilgisayar dağıtıldı.

Akçaabat İMKB Lisesi'nde düzenlenen tablet bilgisayar dağıtım törenine, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Abdullah Ertem, Akçaabat Emniyet Müdürü Yahya Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Ulusoy, Akçaabat İMKB Lisesi'nin okullar arasında tablet bilgisayar dağıtımında pilot olarak seçildiğini belirterek, "Değişen dünyamızda ve gelişen teknolojiden geri kalmamak için Milli Eğitim Bakanlığımız teknolojiyi öğrencilerin ayağına getirmiştir. Bu dağıtımla bu mutluluğu yaşamaktayız. Buradan siz değerli öğretmen ve öğrencilerimize tavsiyemiz, teknoloji ancak insan ile birleşince tamamlanır. Parmaklarınızın tablet bilgisayarın yanında kalem tutmaya da devam etmesi gerekir. Bu desteği sağlayan devletimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından öğretmen ve öğrencilere proje kapsamındaki tablet bilgisayarlar dağıtıldı.

Muhabir: Derviş Altuntaş

Yayıncı: Asena Akçay - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fatih Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement