Fatsa'da Yunus Emre Sempozyumu - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Yunus Emre Sempozyumu

Fatsa\'da Yunus Emre Sempozyumu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde “Yunus Emre Sempozyumu” düzenlendi.

16.05.2015 17:09

Ordu'nun Fatsa ilçesinde "Yunus Emre Sempozyumu" düzenlendi.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda yapılan sempozyumun oturum başkanlığını Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun gerçekleştirdi.

Sempozyuma konuşmacı olarak katılan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kemal Tavukçu "Milli Edebiyatın Şafağında Yunus Emre", Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şevket Topal "Yunus Emre'nin Şeriat Anlayışına Eleştiriler", Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Akkaya "Yunus Emre" ve Araştırmacı Şair ve Yazar Mustafa Özçelik de "Bir Menkıbe Kahramanı Olarak Yunus Emre" konularında sunum yaptılar.

Yunus Emre Sempozyumu'na Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Erişmiş ve İbrahim Eroğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım Kültür, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Servet Güngör, Kültür Sanat Şube Müdürü Abdullah Özkan, Fatsa Belediyesi Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yunus Emre Sempozyumu, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım tarafından konuşmacılara katılım belgelerinin verilmesi ile sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Yunus Emre Sempozyumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement