Finalistler Başkan Kocadon'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Finalistler Başkan Kocadon'u Ziyaret Etti

Finalistler Başkan Kocadon\'u Ziyaret Etti

Bodrum Belediyesi tarafından Zeki Müren anısına düzenlenen "Ustalara Saygı Ulusal Türk Müziği Genç Yetenekler Ses Yarışması" finalistleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

27.09.2014 15:25

Bodrum Belediyesi tarafından Zeki Müren anısına düzenlenen "Ustalara Saygı Ulusal Türk Müziği Genç Yetenekler Ses Yarışması" finalistleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

28 Eylül 2014 Pazar Günü Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde düzenlenecek olan Ustalara Saygı Ulusal Türk Müziği Genç Yetenekler Ses Yarışmasına katılan finalistler, yarışma öncesinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Başkan Kocadon, kendisini ziyaret eden finalistler; Berk Özçam, İbrahim Kaytan, Sinem Bozkurt, Gözde Aydemir, Ezgi Toprak, Mehmet Emin Kabakçı, Çağlar Fidan, Taner Yalçın ve Berna Özçeltik yanı sıra Halil İbrahim Yüksel ile tek tek toklaşarak başarılar diledi.

Kocadon yaptığı konuşmada; "Benim sanata ve sanatçıya olan hayranlığım çok farklıdır. Sanatla uğraşan insanlardan asla zarar gelmez. Onlar kendi dünyasında, kendi hayalleriyle yaşarlar. Etrafındaki insanları rahatsız bile etmezler. Onun için sizler farklı insanlarsınız, sizin ruhunuz farklı. Esasında şöyle yüzlerinize baktığım zaman gözlerinizdeki, içinizdeki sevgi bizlere de yansıyor. Önemli olan da işte budur. Sahnede, gözlerinizle seyirciye o sevgiyi verebilmektir. Yani sadece sesle değil, aynı zamanda gözle de şarkı söylenmelidir. Gözleriniz şu an ışıl ışıl parlıyor. Onun için de çok mutluyum. Tabi Zeki Müren bizim için çok önemli. Yani bugün Bodrum'a şöyle bir baktığımızda birçok sanatçılarımız Bodrum'dan geldi, geçti ama sanat güneşimiz olarak sadece Zeki Müren en fazla damgayı vurdu. Bodrum'un zor günlerinde o, Bodrum'a sahip çıktı. Bodrum'un tanıtımına da büyük katkı sağladı. Bodrum'da ilk festival Zeki Müren'le başladı. Hatta sahneye çıktı ve şarkılar söyledi. Bizim Türk Sanat Müziğimiz var, Türk Halk Müziğimiz var. Bizim gerçek müziğimiz varken biz de Bodrum isek; Bodrum bir medeniyetin en güzel göstergesiyse, Dünya Barış Topluluğu gibi bir yerse burası, biz de Türk Sanat Müziğimize Bodrum'da sahip çıkalım dedik ve sizlere ulaştık, sizleri bulduk" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Finalistler Başkan Kocadon'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement