Forum Kayseri'nin Muhteşem Hediyesi Sahibini Cem Ceminay ile Buluyor - Son Dakika
Yerel

Forum Kayseri'nin Muhteşem Hediyesi Sahibini Cem Ceminay ile Buluyor

Forum Kayseri\'nin Muhteşem Hediyesi Sahibini Cem Ceminay ile Buluyor

Forum Kayseri’nin düzenlediği Mercedes CLA 200 AMG ödüllü araç kampanyasının talihlisi, 19 Nisan Cumartesi günü radyoların sevilen sesi Cem Ceminay’ın sunumuyla belirlenecek.

10.04.2014 10:45

Forum Kayseri'nin düzenlediği Mercedes CLA 200 AMG ödüllü araç kampanyasının talihlisi, 19 Nisan Cumartesi günü radyoların sevilen sesi Cem Ceminay'ın sunumuyla belirlenecek.

Talihli ziyaretçi hayallerinin otomobiline kavuşurken, Cem Ceminay da Forum Kayseri ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak.

Kayseri ve çevre illerde yaşayanların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kayseri'nin düzenlediği Mercedes CLA 200 AMG kampanyasında mutlu sona çok az bir zaman kaldı.

27 Aralık 2013 - 6 Nisan 2014 tarihleri arasında Forum Kayseri'den 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin çekilişe hak kazandığı araç kampanyası Kayseri ve çevre illerden gelen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Kampanyanın talihlisi, 19 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da ünlü radyo programcısı Cem Ceminay'ın sunumuyla gerçekleşecek çekiliş sonunda belirlenecek. Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle Mercedes CLA 200 AMG otomobil sahibini bulacak.

Forum Kayseri, tüm ziyaretçilerini çekiliş heyecanı ve coşkuyu aynı anda yaşamak için Cem Cemiany'ın sohbetiyle renklenecek çekilişe davet ediyor. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Forum Kayseri'nin Muhteşem Hediyesi Sahibini Cem Ceminay ile Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement