Gazetecilerden Eski Meslektaşlarına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Gazetecilerden Eski Meslektaşlarına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Gazetecilerden Eski Meslektaşlarına \'Hayırlı Olsun\' Ziyareti

Kars’ta uzun yıllar yerel Denge Gazetesi’nin sahipliğini yapan ve daha sonra gazetesini devreden Hikmet Karabulak’ı yeni görevinde meslektaşları yalnız bırakmadı.

11.09.2015 11:15

Kars'ta uzun yıllar yerel Denge Gazetesi'nin sahipliğini yapan ve daha sonra gazetesini devreden Hikmet Karabulak'ı yeni görevinde meslektaşları yalnız bırakmadı.

Kars Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü görevine başlayan Hikmet Karabulak'ı meslektaşları makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Işık Çapanoğlu, Kafkas Haber Ajansı Sahibi ve DHA Muhabiri Bedir Altunok ve Ölçek Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Haber Türk Temsilcisi Tacettin Durmuş, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Turgay Kaya ile birlikte yeni müdüre sürpriz ziyaret yaptılar. Bir anda eski meslektaşlarını karşısında gören karabulak'ın mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Meslektaşlarıyla tek tek tokalaşan Hikmet Karabulak'a arkadaşları, yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundular.

Hikmet Karabulak'ın gazetecilikte gösterdiği başarılı çalışmların Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü görevinde de göstereceğine inandıklarını ifade eden İHA Muhabiri Işık Çapanoğlu, meslektaşlarını yalnız bırakmayacaklarını belirtti.

Belediye İşletme ve İştirakler Müdürü Hikmet Karabulak'ta farklı bir konsepte Kars'a ve Karslılara hizmet vermekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Bir süre makamında meslektaşlarıyla hasret gideren Karabulak, arkadaşlarına kendi eliyle çikolata ikram etti. Çay içti. Bir süre çiçeği bununda müdürle sohbet eden gazeteciler, daha sonra belediyeden ayrıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazetecilerden Eski Meslektaşlarına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement