Gaziemir'de Tiyatro Günleri - Son Dakika
Yerel

Gaziemir'de Tiyatro Günleri

Gaziemir\'de Tiyatro Günleri

Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen Tiyatro Günleri, Ercüment Balakoğlu'nun sahne almasıyla başladı.

15.03.2013 12:31

Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen Tiyatro Günleri, Ercüment Balakoğlu'nun sahne almasıyla başladı.

Etkinlik kapsamında sergilenecek tiyatro oyunlarında Genco Erkal, Tülay Günal ve Orçun Masatçı gibi ünlü tiyatrocular sahne alacak.

Sanat ve sanatçıyı halkla bir araya getirerek özgür bir sahne yaratan Gaziemir Belediyesi, düzenlediği Tiyatro Günleri'yle ünlü tiyatrocuları ve tiyatro oyunlarını tiyatro severlerle buluşturuyor.

Atatürk Kültür Merkezi'nde Ercüment Balakoğlu'nun atölye çalışması ve Kötü Kalpli Kraliçe oyununu sahneye koymasıyla başlayan tiyatro günleri 29 Mart'a kadar sürecek.

20 Mart Çarşamba günü Urla Toprak Sahne Tiyatrosunun Duvar isimli oyunuyla devam edecek Tiyatro Günleri'nde, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü özel etkinliğinde Genco Erkal'ın oynadığı Ben Bertol Brecht isimli oyun seyirciyle buluşacak.

Her kesim ve yaştan vatandaşın istekleri göz önüne alınarak düzenlenen etkinlik kapsamında 25 Mart'ta Faşizmin Korku ve Sefaleti, 29 Mart'ta Bir Şehnaz Oyun isimli tiyatro oyunları sahnelenecek. Usta ve amatör oyuncuların aynı sahnede ter dökeceği oyunlar, Saat 20: 00 da başlayacak ve halk hiçbir ücret ödemeden oyunları seyredebilecek.

(HD)

15.03.2013 12: 09: 55

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziemir'de Tiyatro Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement