Gediz Fen Lisesi, Öğrencilere Eski Ramazanları Hatırlatıyor - Son Dakika
Yerel

Gediz Fen Lisesi, Öğrencilere Eski Ramazanları Hatırlatıyor

Gediz Fen Lisesi, Öğrencilere Eski Ramazanları Hatırlatıyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde bulunan Fen Lisesi, öğrencilere milli ve manevi değerlerini yaşatmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirilen etkinlikler arasında Ramazan Davulcusu geleneği, Mani geleneği, İftar ve sahur sofraları geleneği, Ramazan eğlenceleri ve Teravih aksamları yer alıyor. Öğrenciler, bu etkinlikler sayesinde Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendiriyor.

26.03.2024 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden Fen Lisesinde "Ah Nerede O Eski Ramazanlar" dedirtmeyen etkinlikleri ile eski Ramazan aylarının değerlerini yaşatıyor.

Gediz Fen Lisesi öğrencilerine milli ve manevi değerlerini yaşatmak için Ramazan Ayı içerisinde yaptığı Ramazan Davulcusu geleneğini, Mani geleneğini, İftar ve sahur sofraları geleneğini Ramazan eğlencelerini ve Teravih aksamlarını öğrencilerine en güzel şekilde yaşatmayı amaçlıyor.

Proje çerçevesinde okul pansiyonunda sahura, öğrenci Mehmet Tümer'in davul sesleriyle kalkan Fen Lisesi öğrencileri Ramazan konulu bilgi yarışması, Ramazan eğlenceleri, Teravih için cami günleri, İftar sonrası çay eşliğinde Ramazan sohbetleri ve dondurma günleri gibi etkinliklerle Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendiriyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Fen Lisesi, Öğrencilere Eski Ramazanları Hatırlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement