Gediz Müftülüğü, Kadınlara Yönelik Özel Programlar Düzenleyecek - Son Dakika
Yerel

Gediz Müftülüğü, Kadınlara Yönelik Özel Programlar Düzenleyecek

Gediz Müftülüğü, Kadınlara Yönelik Özel Programlar Düzenleyecek

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Müftülük tarafından kadınlara yönelik özel programlar düzenlenerek manevi destek ve rehberlik hizmeti sunulacak. Programlar arasında Kur'an-ı Kerim ve dini sohbetlerin yanı sıra hafız kız öğrenciler tarafından mukabeleler okunacak ve uzman vaiz tarafından tefsir dersleri verilecek. İlçe Müftüsü, programların çalışan kadınlar ve genç kızlar için büyük fayda sağlayacağını belirtti.

09.11.2023 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde müftülük tarafından kadınlara yönelik özel programlara düzenlenerek manevi destek ve rehberli hizmeti sunulacak.

Gediz Müftülüğü tarafından, aileyi korumak, kadın, çocuk, genç, yaşlı hanımlara Kur'an-ı Kerim ve dini sohbetler eşliğinde manevi destek verilecek.

Bu kapsamda her pazartesi günleri saat 13.45'te Murat Fakih Camiinde hafız kız öğrenciler tarafından sohbet ve mukabele programı. Serdar Cami Ömer Faruk Bilgili Diyanet Gençlik Merkezinde Saat 20.00'de Uzman Vaiz Hülya Budak tarafından çalışan kadınlar için Tefsir Dersi, her Salı günü saat 13.45'te Fetih Camiinde Kadınlara ve genç kızlara yönelik yine Vaiz Hülya Budak tarafından sohbet programı, Çarşamba günleri ise Serdar Camiinde kadınlara ve genç kızlara yönelik 13.45'te sohbet programları gerçekleştirilecek.

Programlarla ilgili konuşan İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, "Yapılacak olan programlarla Çalışan kadınlarımız, genç kızlarımız adına çok fayda sağlayacak. Havva Ana Kız Kur'an Kursumuzda eğitim alan kız hafızlık öğrencilerimiz tarafından mukabeleler okunacak. Uzman Kadın Vaizimiz Hülya Budak farklı camilerde sohbet ve tefsir programı düzenleyecek. Gediz hemşerilerimizin bu programlardan ziyadesiyle faydalanacağına inanıyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Müftülüğü, Kadınlara Yönelik Özel Programlar Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement