Gemlik Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı için 'Cumhuriyet meşalesiyle körfezi aydınlatıyoruz' etkinliği düzenledi - Son Dakika
Yerel

Gemlik Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı için 'Cumhuriyet meşalesiyle körfezi aydınlatıyoruz' etkinliği düzenledi

Gemlik Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı için \'Cumhuriyet meşalesiyle körfezi aydınlatıyoruz\' etkinliği düzenledi

Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen 'Cumhuriyet meşalesiyle körfezi aydınlatıyoruz' etkinliği, binlerce meşale ile görsel bir şölene dönüştü. İlçenin sahil kısmında toplanan vatandaşlar, meşaleleri ateşleyerek sahilde muhteşem bir görüntü oluşturdu. Etkinliğe, Gemlik Kaymakamı, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri ve taraftar grupları da katıldı. Gemlik Belediye Başkanı, etkinliğin muhteşem bir coşkuyla gerçekleştiğini ve Cumhuriyetin 100. yaşını kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

29.10.2023 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen 'Cumhuriyet meşalesiyle körfezi aydınlatıyoruz' etkinliği yakılan binlerce meşale ile görsel bir şölene dönüştü.

İlçenin sahil kısmının yaklaşık 3 kilometrelik bölümünde iki bine yakın vatandaş, bir römorkörden atılan işaret fişeğinin ardından ellerinde tuttukları meşaleleri ateşleyerek, sahilde eşsiz bir görüntü oluşturdular. Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Emniyet Müdürü Ufuk Akan, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, taraftar grupları, odalar ve borsalarda etkinliğe katılım sağladı.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşarak, "Cumhuriyet Meşalesi ile Körfez'i Aydınlatıyoruz!" etkinliğimiz muhteşem bir coşkuyla gerçekleşti. Meşalelerimizle, Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlamanın gururunu yaşadık. Teşekkürler Gemlik, teşekkürler Cumhuriyet sevdalıları" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Gemlik Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı için 'Cumhuriyet meşalesiyle körfezi aydınlatıyoruz' etkinliği düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement