Genç Düsiad'dan Emniyet Müdürü Gezer'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Genç Düsiad'dan Emniyet Müdürü Gezer'e Ziyaret

Genç Düsiad\'dan Emniyet Müdürü Gezer\'e Ziyaret

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) Genç Komisyonunun yeni başkanı Suat Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Düzce İl Emniyet Müdürü Ali Gezer'i makamında ziyaret etti.

24.09.2013 16:12

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) Genç Komisyonunun yeni başkanı Suat Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Düzce İl Emniyet Müdürü Ali Gezer'i makamında ziyaret etti.

DÜSİAD'ın geçtiğimiz günlerde göreve gelen Genç Komisyonu, Düzce İl Emniyet Müdürü Ali Gezer'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete DÜSİAD Genel Sekreteri Nuri Türk, Genç DÜSİAD Komisyonu Başkanı Suat Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Ziyarette konuşan Genç Komisyon Başkanı Ünlü, yönetime yeni seçildiklerini, bu maksatla da kurum ve daire müdürleri ile tanışmak, kaynaşmak amacıyla ziyaretler yaptıklarını söyledi.

Ünlü, bu ziyaretlerin kendileri için çok önemli olduğunu, genç işadamları olarak kendilerinin ve kurum, daire müdürlerinin sürekli istişare halinde olmaları gerektiğini ifade etti.

Düzce İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, kapılarının ve telefonlarının genç işadamlarına 24 saat açık olduğunu belirtti.

Gezer, "Sizler Türkiye'nin en genç ili Düzce'nin, en genç işadamlarısınız. Düzce'nin sizler gibi gençlerin fikirlerine ve girişimciliğine ihtiyacı var. Sizler Düzce'nin geleceğini yönlendiren insanlar olarak buradasınız. Genç ve girişimci beyinler olarak yapacağınız her iş ve atacağınız her adım çok önemlidir. Bizler her konuda sizleri desteklemeye hazırız. Düzce'nin geleceği sizlerin elinde" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Düsiad'dan Emniyet Müdürü Gezer'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement