Genç Fidanlar Derneği'nden Vali Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Genç Fidanlar Derneği'nden Vali Yılmaz'a Ziyaret

Genç Fidanlar Derneği\'nden Vali Yılmaz\'a Ziyaret

Kütahya Genç Fidanlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Müdürü İbrahim Keser ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü güreş antrenörü M.Gürhan Yücel, Vali Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

21.09.2013 14:23

Kütahya Genç Fidanlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Müdürü İbrahim Keser ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü güreş antrenörü M. Gürhan Yücel, Vali Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Dernek faaliyetlerinin konuşulduğu ziyarette, 2013-2014 eğitim-öğretim yılındaki yapılacak faaliyetler hakkında bilgiler veren İbrahim Keser, Kalkınma Bakanlığı projelerinden bahsederek, ildeki gençlik projeleri üzerine çalışmalar yaptıklarını, proje destekleri ile Genç Fidanlar Derneği'nin Kütahya'da gençlere sahip çıkma adına her mahallede bir gençlik kulübü açtığını, bu kapsamda gençlere ilim ve irfan yönünde her türlü faaliyetler ile hizmet etmek istediklerine dair görüşlerini ifade etti.

Güreş Antrenörü M. Gürhan Yücel ise, Genç Fidanlar Derneği'nin güreş sporuna sahip çıktığını, verilen destekle Türk güreşinin Kütahya'da iyi yerlere geleceği kanaatinde olduğunu bildirdi.

Vali Şerif Yılmaz ise, dernek çalışmalarının her zaman yanında olacağını söyledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Fidanlar Derneği'nden Vali Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement