Genç Muratspor'dan Başkan Ariç'e Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Genç Muratspor'dan Başkan Ariç'e Teşekkür Plaketi

Genç Muratspor\'dan Başkan Ariç\'e Teşekkür Plaketi

Genç Muratspor Başkanı Nurullah Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç’i makamında ziyaret ederek, Muratspor’a bugüne kadar verdiği desteklerden ötürü teşekkür edip kendisine plaket ve Muratspor atkısı hediye etti.

21.12.2013 15:43

Genç Muratspor Başkanı Nurullah Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'i makamında ziyaret ederek, Muratspor'a bugüne kadar verdiği desteklerden ötürü teşekkür edip kendisine plaket ve Muratspor atkısı hediye etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Genç Muratspor Başkanı Nurullah Yılmaz, Ariç'in, hiç kimsenin yapmadığı ve yapmak istemediği yardımları yaparak kulübün ve kendilerinin her daim yanında olduğunu söyledi. Yılmaz, "Spora gönül vermiş gençlerin her daim yanında olduğunu hissettirerek, bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgememiştir. Bizlerde Muratspor yönetimi olarak spora ve sporcuya verdiği desteklerden ötürü Başkanımız Ariç'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarak bunu bir plaket ve Muratspor atkısıyla anlamlandırmak istedik" dedi.

Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç ise ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirterek belediye başkanlığı dönemi içerisinde yer alan süre zarfında aldığı en anlamlı hediyenin bu plaket ve atkının olduğunu, Genç Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Ariç, "Genç Muratspor'umuz için bugüne kadar belediye olarak elimizdeki imkanlar dahilinde her şeyi yapmaya çalıştık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. 1975 yılında kurulan Muratspor'umuz kuruluş tarihinden itibaren ilk kez bizim dönemimizde Genç Belediyesinden yardım almıştır. Muratspor'da top koşturan futbolcu kardeşlerimizin konakladığı sosyal tesiste belediyemizin sarı-kırmızılı ekibimize bir armağanıdır. Genç Muratspr'umuzun, ligin ilk yarısını da lider olarak kapatması yönetiminde başarısını ortaya koymaktadır. İnanıyorum ki Genç Muratspor'un sportif başarıları giderek artacak ve Muratspor hak ettiği konuma gelecektir" ifadelerini kullandı. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Muratspor'dan Başkan Ariç'e Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement