Gençlerden Vali Demirtaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gençlerden Vali Demirtaş'a Ziyaret

Gençlerden Vali Demirtaş\'a Ziyaret

19 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ve genç sporcular Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

19.05.2016 15:54

19 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ve genç sporcular Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Gençlerin ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş, gençlerle sohbet ederek, gençliğe ülkenin yarınları olarak baktıklarını söyledi.

Vali Mahmut Demirtaş, "Bu bilinçle Adıyaman'da gençlerimizin sosyal ve sportif ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla il genelinde çok önemli spor yatırımları hayata geçiriyor ve spor alanlarını modern hale getirerek gençlerimize daha fazla imkanlar sunmaya çalışıyoruz. Bunun karşılığını da gençlerimiz sportif alanlarda sağladıkları başarılarla bizlere armağan etmektedir. Biz gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek, onları bilgiyle, manevi değerlerimizle ne kadar iyi donatırsak geleceğimiz o kadar sağlam olur. İstikbalimizin teminatı olan bütün gençlerimizin Gençlik Haftasını kutluyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlerden Vali Demirtaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement