Gevaş'ta Karla Mücadele Çalışması - Son Dakika
Yerel

Gevaş'ta Karla Mücadele Çalışması

Gevaş\'ta Karla Mücadele Çalışması

Van’ın Gevaş Belediyesi, kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve mahallelerde kapanan yolların açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

19.12.2016 16:54

Van'ın Gevaş Belediyesi, kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve mahallelerde kapanan yolların açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, karla mücadelede bu yıl iyi bir ön hazırlık yaptıklarını belirterek, bu planlamanın meyvesini de aldıklarını söyledi. Başkan Hakan, "Belediye olarak bu sene karla mücadelede önemli bir efor sarf ettik. Önceki yıllardan aldığımız tecrübeyle gerek makine ekipman tedariği, teknik hazırlıklar ve gerekse ekiplerin oluşturularak çalışmanın planlanması hususunda iyi bir ön hazırlık yapmıştık. İyi bir hazırlık ve planlamanın meyvesini de almış olduk. Kar yağışı boyunca gerek merkez ve gerek kırsal mahallelerde ekiplerimiz çok iyi bir gayret gösterdiler. Neticede vatandaş memnuniyeti bizim için en büyük ödül oldu. Tüm ekibime göstermiş oldukları planlı çalışma ve gayretten ötürü teşekkür ediyorum. Gevaş halkı en güzeline layıktır" dedi.

İlçede yapılan karla mücadele çalışmaları hakkında da teknik bilgi veren Başkan Hakan, "Gevaş'ın 35 mahallesinde toplamda 90 kilometrelik yol ağında çalışmalarımız devam ediyor. Bu ağda 8 kişilik hazır kıta ekibinin yanı sıra gün içinde de 30 kişilik karla mücadele ekibiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmalarda 2 loder, 2 kepçe ve 1 adet grayder ile karla mücadelemize devam ediyoruz. Son olarak bazı kırsal mahallelerimizde kar temizliği çalışmaları da an itibariyle bitmek üzeredir" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gevaş'ta Karla Mücadele Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement