Giresun Valisi Şahin, Ağaçbaşı Yaylası ile İlgili İhale Tepkilerini Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Giresun Valisi Şahin, Ağaçbaşı Yaylası ile İlgili İhale Tepkilerini Değerlendirdi

Giresun Valisi Şahin, Ağaçbaşı Yaylası ile İlgili İhale Tepkilerini Değerlendirdi

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Uzun Devreli Gelişim Planı çerçevesinde Giresun Ağaçbaşı Tabiat Parkı sınırları içerisinde yapılacak sosyal tesis ihalesine...

03.05.2012 13:37

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Uzun Devreli Gelişim Planı çerçevesinde Giresun Ağaçbaşı Tabiat Parkı sınırları içerisinde yapılacak sosyal tesis ihalesine yönelik eleştirileri değerlendirdi.

İhalenin nerede değil, neresi için yapıldığının önemli olduğunu belirten Vali Dursun Ali Şahin, bazı Sivil Toplum Kuruluşları'nın yaptığı eleştirilere katılmadığını ifada eden açıklamalarda bundu.

Vali Şahin "Ağaçbaşı ihalesi bir iki gün içerisinde yapılacaktır. Yapılacak ihale sonucu Ağaçbaşı'na 30 bungalov tipi ev ve sosyal donatı alanları kazandırılacaktır. Ben istiyorum ki

ihale isterse Arjantin'de yapılsın ama önemli olan Giresun'a bir şey kazandırılsın. İhale orada yapılmamış, burada yapılmış beni hiç ilgilendirmez. Giresun'a bir şey yapılıyor mu mesele yok. Teferruatla ilgilenmem. Dolayısıyla yapılan tepkilere katılmıyorum. Bakanlık öyle uygun görmüştür ben de öyle uygun görürüm" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Uzun Devreli Gelişim Planı çerçevesinde Giresun Ağaçbaşı Tabiat Parkı sınırları içerisinde yapılacak sosyal tesis ihalesinin Ankara'da yapılacak olmasına yönelik, Giresun Ticaret Sanayi Odası,Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Birliği, İnişdibi Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Ağaçbaşı Yaylası Melikli Obası Turizm Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Yakup Yılmaz yaptıkları açıklamalarla tepki göstermişlerdi.

(MB-ÖS-Y

03.05.2012 13: 16: 54

TSI

NNNN - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun Valisi Şahin, Ağaçbaşı Yaylası ile İlgili İhale Tepkilerini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement