Gol Şampiyonu Jandarma - Son Dakika
Yerel

Gol Şampiyonu Jandarma

Gol Şampiyonu Jandarma

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Futsal Turnuvası'nın şampiyonu Burdur İl Jandarma Alay Komutanlığı oldu.

21.02.2013 20:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Futsal Turnuvası'nın şampiyonu Burdur İl Jandarma Alay Komutanlığı oldu.

Kurumlar arası iletişimi artırmak ve memurları yoğun çalışma temposundan uzaklaştırmak amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası Futsal Turnuvası'nın final maçı Burdur Halk Sağlığı İl Müdürlüğü ve Burdur Jandarma Alay Komutanlığı arasında yapıldı. Burdur İl jandarma Komutanlığı şampiyonluk maçına tüm personeli ve Jandarma erleri ile katıldı. Jandarma erlerinin tezaharütlarla destek verdiği maçta, gol sevinçleriyle eğlenceli görüntüler oluştu. Final maçını Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Burdur Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Burdur Jandarma Alay Komutanı Yavuz Özfidan, Burdur Emniyet Müdürü Abdulkerim Polat, Burdur Müftüsü Osman Artan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar, protokol tribününden izledi.

-ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE ETTİLER-

Kurumlar Arası Futsal Turnuvası'nda Burdur Halk Sağlığı ve Burdur jandarma Komutanlığı şampiyonluk kupası için mücadele etti. Burdur Jandarma İl Komutanlığı maçın ilk yarısını 1-0 bitirdi. Takımları arası kıyasıya mücadele ise maçın ikinci yarısında gerçekleşti. Şampiyonluk kupasını kazanmak için büyük mücadele veren Burdur İl jandarma Komutanlığı, ikinci yarıda 2 gol daha atarak şampiyonluğu elde etti. Final maçı 3-0 sona erdi. Kurumlar Arası Futsal Turnuvası'nda Burdur jandarma Komutanlığı birinci, Halk Sağlığı İl Müdürlüğü ikinci, Burdur Emniyet Müdürlüğü üçüncü ve Milli Eğitim Müdürlüğü dördüncü oldu. Takımlara kupa ve madalyaları Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Burdur Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Burdur Jandarma Alay Komutanı Yavuz Özfidan, Burdur Emniyet Müdürü Abdulkerim Polat tarafından dağıtıldı. Kurumlar Arası Futsal Turnuvası ödül töreni birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement