Gölbaşı'nda İstiklal Marşı'nın Kabulünün 96. Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda İstiklal Marşı'nın Kabulünün 96. Yıldönümü Kutlandı

Gölbaşı\'nda İstiklal Marşı\'nın Kabulünün 96. Yıldönümü Kutlandı

Gölbaşı Baldudak İlkokulunda İstiklal Marşı’nın kabulünün 96. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinliği düzenlendi.

13.03.2017 13:03

Gölbaşı Baldudak İlkokulunda İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliği düzenlendi.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Baldudak İlkokulunda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Okul Müdürü Salih Namal ve Türkçe öğretmeninin günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Vatan Şairi Mehmet Akif'in hayatını anlatan sinevizyon gösterisinin ardından öğrencilerin Ersoy'un hayatını konu alan oratoryosu ilgi ile izlenirken, anaokulu öğrencisi Berk Metin ise İstiklal Marşı'nı ezbere okuyarak duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Programa Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Kuyucu, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik, birim müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda İstiklal Marşı'nın Kabulünün 96. Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement