Görme Engelli İsa Aldırmaz'ı Duygulandırdı - Son Dakika
Yerel

Görme Engelli İsa Aldırmaz'ı Duygulandırdı

Görme Engelli İsa Aldırmaz\'ı Duygulandırdı

Geçirdiği rahatsızlığa bağlı olarak görme yetisini kaybeden 14 yaşındaki İsa Tek'in ziyareti Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı duygulandırdı.

22.05.2012 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçirdiği rahatsızlığa bağlı olarak görme yetisini kaybeden 14 yaşındaki İsa Tek'in ziyareti Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı duygulandırdı.

Kendisi gibi görme engelli arkadaşı Cüneyt Arat ve babası Ali Tek ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'ne gelen İsa Tek, kendisiyle görüşme teklifini kabul ettiğini için Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti.

Zihni Aldırmaz da, kapısının kendisine her zaman açık olduğunu belirterek, "Ne zaman istersen, ne tür sıkıntın ve derdin olursa olsun seni bekliyorum. Ne olursa olsun beni arayabilirsin. Çünkü sizler benim ailemsiniz. Kimin ne zaman engelli olacağı belli değil. Önemli olan gözlerin değil, gönül gözümüzün görmesidir" dedi.

Özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitimini sürdüren İsa Tek, yaşadığı sıkıntıları ve annesinin fedakarlıklarını Zihni Aldırmaz'a anlattı. 4 yıl önce geçirdiği rahatsızlığa bağlı olarak gözlerini kaybettiğini söyleyen İsa Tek, bundan sonra arkadaşlarının da kendisiyle iletişimi kestiğini ifade etti.

İsa Tek'in anlattıkları karşısında duygulanan Zihni Aldırmaz, her türlü ihtiyacının kendisi tarafından karşılanacağı sözünü verdi.

İsa Tek, Zihni Aldırmaz'a teşekkür ettikten sonra sözü vefatı ile Adana'ya yasa boğan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve eski Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi'ye getirdi. İsa Tek, "Eski kaymakamımız bize çok yardımcı oldu. Ölümüne çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Benim ameliyat masraflarımı da karşılamıştı. Kendisine çok şey borçluyuz" dedi.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette, İsa Tek'in yaşadığı sıkıntılara karşın hayatla barışık tavrı da herkesi etkiledi.

Zihni Aldırmaz, yanaklarından öperek uğurladığı İsa Tek'in tüm ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli talimatları da verdi.

Görme engelli Cüneyt Arat da, ziyaretin sonunda Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti. Cüneyt Arat, "Başkanım teşekkür ediyoruz. Her zaman yüreğiniz bizimle" ifadesini kullandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görme Engelli İsa Aldırmaz'ı Duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement