Grup Vuslat Bayan İlahi Grubu Gönülleri Mest Etti - Son Dakika
Yerel

Grup Vuslat Bayan İlahi Grubu Gönülleri Mest Etti

Grup Vuslat Bayan İlahi Grubu Gönülleri Mest Etti

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden oluşan Mavera Gençlik Kulübü'nce düzenlenen ilahi dinletisinde Grup Vuslat gönülleri mest etti.

28.04.2015 16:43

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden oluşan Mavera Gençlik Kulübü tarafından Kutlu Doğum Haftası olması münasebetiyle ilahi dinletisi düzenlendi.

Kongre merkezinde gerçekleşen ve Konya'dan gelen "Grup Vuslat" bayan ilahi gurubu tarafından verilen dinletiye Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç ile birlikte çok sayıda bayan katılımcı ilgi gösterdi.

Konya Vuslat Bayan ilahi gurubunun katıldığı programda Kur'an-ı Kerim, ilahiler, sohbetlerle Peygamber Efendimiz (s.a.s) anıldı.

Arbaneler eşliğinde seslendirilen ilahilerin ve naatların yanı sıra, ayetler ve kıssadan hisselerle salonda bulunanlar hep bir ağızdan ilahiler okudu.

Gönülleri mest eden bayan ilahi gurubu Grup Vuslat, "sevdim seni mabuduma", "Neredesin Ey Muhammed", "Taleal Bedru Aleyna" ilahileri ile hem duygulandırdı hem de Hz. Hamza, Hz. Hatice, Hz. Ebubekir'in hayatlarından örnekler verdi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Grup Vuslat Bayan İlahi Grubu Gönülleri Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement