Günkırı Beldesinde Yol Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Günkırı Beldesinde Yol Çalışmaları Sürüyor

Günkırı Beldesinde Yol Çalışmaları Sürüyor

Günkırı Belde Belediyesi, alt yapısı tamamlanan ve yağışlı havalarda çamur deryasına dönüşen yollara parke taşı döşüyor.

01.07.2014 11:04

Günkırı Belde Belediyesi, alt yapısı tamamlanan ve yağışlı havalarda çamur deryasına dönüşen yollara parke taşı döşüyor.

Beldedeki bozuk yolların onarımı için çalışma başlatan ekipler, alt yapısı tamamlanan yolları parke taşıyla döşüyor.

Yeşilyurt Mahallesinde yürütülen alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından parke taşı döşemeye başlayan ekipler, yolun en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmaları inceleyen Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, öncelikli amaçlarının beldenin altyapı çalışmalarını tamamlamak olduğunu bildirerek, alt yapısı tamamlanan yolları parke taşıyla daha modern hale getirdiklerini söyledi.

Vatandaşların da çalışmalardan büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Çetinsoy, şöyle konuştu:

"Bu dönemde başlattığımız çalışmalar, yıllar öncesinde yapılması gereken çalışmalardı. Göreve geldiğimizden bu yana mahallelerimizde yaptığımız denetimlerde, yollarda yeterli çalışma yapılmadığını gördük. Gerekli bütün çalışmaları hayata geçireceğiz. İmkanlarımız dahilinde halkımızı hizmetten mahrum bırakmayacağız. Yeşilyurt Mahallesinde başlattığımız çalışmaları en kısa zamanda sonuçlandıracağız. Çünkü bu mahallemizin yolu ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte değil." - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Günkırı Beldesinde Yol Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement