Güvenli Bir Yeniçubuk İçin Toplantılar Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Güvenli Bir Yeniçubuk İçin Toplantılar Sürüyor

Güvenli Bir Yeniçubuk İçin Toplantılar Sürüyor

Yeniçubuk Belediye Başkanlığı'nda MOBESE kameraları ve güvenlik tedbirleri için yapılan toplantılar sürüyor.

23.02.2013 10:21

Yeniçubuk Belediye Başkanlığı'nda MOBESE kameraları ve güvenlik tedbirleri için yapılan toplantılar sürüyor.

Yeniçubuk Belediyesi'nde Belediye Başkanı Mustafa Demir'in konuğu olan esnaflar Yeniçubuk Belediyesi ve Gemerek Emniyet Müdürlüğünün önderliğinde bir araya geldi. Havaların ısınmasıyla çalışmalarına hız veren esnaf komisyonu, kamera sisteminin bir an önce kurulması için çalışmalarını başlattı. Yaklaşık olarak 100 bin liraya mal olması beklenen kamera sistemi için çeşitli firmalardan fiyat teklifleri alınması kararlaştırıldı. Fiyat teklifi almak için oluşturulan komisyonda esnaflardan Hacı Yalçın, Yurt Ayberk, Kadir Özbek ve Arif Babacan bulundu.

Alınan karara göre, 5 stratejik bölgeye yüksek çözünürlüklü, gece görüşlü,180 derece görüş alanı olan kameralar alınmasını kararlaştırılırken toplamda 30 adet kamera alınması kararlaştırıldı.

Esnaflara ilgilerinden dolayı teşekkür eden Gemerek Emniyet Amiri Hüseyin Selman; "Duyarlılığınız için hepinize teşekkür ederiz. Başkanımız gibi bende elimden gelen desteği sizler için vereceğime söz veriyorum. Bu yapılanların hepsi sizin ve güvenli bir Yeniçubuk içindir " diye konuştu.

Güvenlik kamerası konusunda 3. toplantının 23 Şubat tarihinde Yeniçubuk Belediyesinde yapılması kararlaştırıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güvenli Bir Yeniçubuk İçin Toplantılar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement