Güzelbahçe'de Sanat Buluşmaları Tamgaz - Son Dakika
Yerel

Güzelbahçe'de Sanat Buluşmaları Tamgaz

Güzelbahçe\'de Sanat Buluşmaları Tamgaz

Güzelbahçe Gece Pazarı'nda gerçekleştirilen Sanat Buluşmaları tam gaz devam ediyor.

05.08.2013 14:58

Güzelbahçe Gece Pazarı'nda gerçekleştirilen Sanat Buluşmaları tam gaz devam ediyor. İzmir'deki ünlü şair ve yazarların katıldığı buluşmanın dün geceki konuğu ünlü çocuk yazarı ve karikatürist Sezer Odabaşıoğlu ile şair-ressam Zeynep Aslı Köstepen oldu. Güzelbahçeliler her iki sanatçıya de büyük ilgi gösterdi. Şair ve yazarlar şiirlerini okudu, okuyucularıyla sohbet etti. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de sanatçılara Güzelbahçe Sanat Buluşmaları'na katıldıkları için teşekkür etti, hediyeler verdi.

Bu arada Güzelbahçe Sanat Buluşmaları'na aralarında Uğur Dündar, Yılmaz Karakoyunlu, Muzaffer İzgü ve Hidayet Karakuş gibi ünlü yazarlar katılacak. Bu geceden itibaren kitaplarını imzalayacak, okuyucularla söyleşi yapacak şair ve yazarların isimleri şöyle:

"Engin Önen, Oya Uslu, Burcu Atlas, Buket Akkaya, Nurettin Gönen, Muzaffer İzgü, Uğur Dündar, Orhan Baykal, Gülseren Mungan, Kadir Bıyıklı, Azime Akbaş Yazıcı, Asuman Susam, Ahmet Günbaş, Pelin Onay, Ümit Yaşar Işıkhan, Yılmaz Karakoyunlu, Fergun Özelli, Zübeyde Seven Turan, Hidayet Karakuş, Nalan Yılmaz, Ali Bektaş, Tacim Çiçek ve Ercan Doğu." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzelbahçe'de Sanat Buluşmaları Tamgaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement