Hatipoğlu ve Güngör Kütahya İl Genel Meclisi'nde - Son Dakika
Yerel

Hatipoğlu ve Güngör Kütahya İl Genel Meclisi'nde

Hatipoğlu ve Güngör Kütahya İl Genel Meclisi\'nde

Kütahya İl Genel Meclisi'nin 2013 yılı bütçe görüşmeleri kapsamında Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Aslanapa Kaymakamı Mustafa Güngör, ilçelerinin genel durumu, bugüne kadar ilçe merkezi ve köylerine yapılan hizmetler ve yeni yılda yapmak...

05.11.2012 21:49

Kütahya İl Genel Meclisi'nin 2013 yılı bütçe görüşmeleri kapsamında Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Aslanapa Kaymakamı Mustafa Güngör, ilçelerinin genel durumu, bugüne kadar ilçe merkezi ve köylerine yapılan hizmetler ve yeni yılda yapmak istediklerini il genel meclisine sunarak, meclis üyelerini bilgilendirdiler.

Sunumun ardından İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, "Bu sene ilçelerimize hakikaten güzel hizmetler yapıldı. Bizlerde bu hizmetler için varız, bunun çabası içindeyiz. Yapılan bu değerli hizmetlerden dolayı Kaymakamımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Kendilerine bütçe imkanlarımızla yardımda bulunduğumuz kurum müdürlerimizde meclisimize gelip, kendi kurumları ile ilgili bilgi sunacaklar ve bizden talep ettikleri bütçe ile 2013 yılında yapmak istediklerini Meclisimizin Genel Kurulu'na aktaracaklardır" dedi.

(EFE)

05.11.2012 21: 23: 32

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatipoğlu ve Güngör Kütahya İl Genel Meclisi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement