Hayallerini Sahneye Taşı" Projesi Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Hayallerini Sahneye Taşı" Projesi Tanıtıldı

Hayallerini Sahneye Taşı" Projesi Tanıtıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “?Hayallerini Sahneye Taşı”? sloganıyla düzenlediği skeç yarışmasının tanıtımı okul ve tiyatro merkezlerinde gerçekleştirildi.

10.12.2015 10:54

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "?Hayallerini Sahneye Taşı"? sloganıyla düzenlediği skeç yarışmasının tanıtımı okul ve tiyatro merkezlerinde gerçekleştirildi. ??

Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun ve Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Eyup Çelikoğlu, ????Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kültürün önemli bir parçası tiyatronun alt dalı olan skeçin öğrenciler arasında sevilmesi, yaygınlaştırması için pilot okulları ziyaret ederek proje hakkında bilgi aktardıklarını söylediler.

Gençlerin çok yetenekli ve yaratıcı olduklarını ifade eden Tosun ile Çelikoğlu "Sanatının gençler arasında yaygınlaştırılması, benimsenmesi ve kendilerini ifade edebilen gençlerin sanata sahip çıkan bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla bakanlığımız tarafından gerçekleştirilen projenin büyük ilgi gördüğüne tanık oluyoruz. Bu kapsamda, okul müdürleri, öğretmen ve diğer yöneticilerini ziyaret ederek projenin amacına ulaşması için gerekli çalışmaları yapıyoruz" şeklinde konuştular.

Skeç yarışması için Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun ve Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Eyup Çelikoğlu ÇEAŞ Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Akkoç, Bahtiyar Vahapzade Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Avni Güllü, Tiyatro Oyunları Akademisi (GOTA) oyuncuları Soner Çelik ve Kenan Türkart ve Mavra Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Akil Yıldırım ile bir araya gelip skeç yarışması için detaylı bilgi verdi ve birlikte neler yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulundular. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayallerini Sahneye Taşı' Projesi Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement