Hekimhan Belediyesi Halka İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

Hekimhan Belediyesi Halka İftar Verdi

Hekimhan Belediyesi Halka İftar Verdi

Hekimhan Belediyesi tarafından Hükümet Caddesi’nde düzenlenen iftar yemeği, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

03.07.2016 12:40

Hekimhan Belediyesi tarafından Hükümet Caddesi'nde düzenlenen iftar yemeği, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

İftara Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Başkan yardımcıları Metin Şahin ile Murat Karayazıcı, siyasi parti başkanları, belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve vatandaşlar katıldı. İftar programına katılan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, hayırlı Ramazanlar dileyen Millioğulları, "Bu güzel iftar akşamında, bu güzel mekanda, bizleri yalnız bırakmayıp, bu rahmet ayının feyzinden, bereketinden faydalanmak üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı ve bu iftar sofraları bizlerin bir araya gelmesine, kaynaşmasına, konuşmasına vesile oluyor ve dostluklarımız pekişiyor. Bu mübarek günler vesilesiyle yüce Allah'tan bu güzel birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Ramazan ayı herkesin bildiği gibi fakiri ve zengini, güçlü ile güçsüzü bir araya getiren önemli bir aydır. Buraya katılan bütün hemşehrilerimize sevgiler ve saygılar sunuyorum, Ramazanınızı kutluyorum. Ramazan ayının ruhunu, sevgisini, paylaşımını, kin ve nefretten uzak herkesin birbirini kucaklamasını temenni ediyorum" diye konuştu.

İftardan sonra Kur'an-ı Kerim okundu, yemek duası ve şükür duaları yapıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hekimhan Belediyesi Halka İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement