Hizan'da Fidan Dikimi - Son Dakika
Yerel

Hizan'da Fidan Dikimi

Hizan\'da Fidan Dikimi

Kaymakamlık ve Orman İşletme Şefliğince ilçenin yeşillendirilmesi amacıyla hazırlanan proje kapsamında 14 bin fidan dikimine başlandı.

10.05.2014 11:07  Güncelleme: 11:02

Hizan Kaymakamlığı ve Orman İşletme Şefliği'nce ilçenin yeşillendirilmesi amacıyla hazırlanan proje kapsamında 14 bin fidan dikimine başlandı.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ormanın, ağacın önemini vurgulamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla planlanan "2014 yılında 14 bin fidan" projesine, Kaymakam Sedat İnci, kurum amirleri ve öğrencilerin katıldığı fidan dikimi töreniyle start verildi.

Proje kapsamında ilk fidan dikimi Panor mevkisinde gerçekleştirilirken, etkinlikte konuşan Kaymakam İnci, yöredeki yeşil örtünün daha da artırılması için ağaçlandırma çalışmalarına önem verdiklerini söyledi.

Ormanların insan ve çevre sağlığı açısından çok önemli olduğunu belirten İnci, şöyle dedi:

"İlçe genelinde çeşitli etkinliklerimizle gerek şehir merkezi yakınlarına gerekse köylerimizdeki müsait alanlara fidan dikimi yapılarak daha çok yeşil alan oluşturmak için faaliyetlerimiz devam etmektedir. Fidan dikmek insanın hayatında yapacağı en hayırlı işlerden biridir. Ormanlar bizim akciğerlerimiz. Bugünkü etkinliğimizde kurum amirleri ve öğrencilerimizle birlikte fidan dikimi gerçekleştireceğiz."

Konuşmaların ardından fidanlar, etkinliğe katılanlar tarafından toprakla buluşturuldu. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hizan'da Fidan Dikimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement