Hüda-Par Adayı Aydın Gök, Mustazaflar Sergisindeydi - Son Dakika
Yerel

Hüda-Par Adayı Aydın Gök, Mustazaflar Sergisindeydi

Hüda-Par Adayı Aydın Gök, Mustazaflar Sergisindeydi

Dünya Mustazaflar Haftası münasebetiyle, Hüda Par Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök Mustazaflar Sergisini ziyaret etti.

23.03.2014 10:52

Gök, Dünya Mustazaf'ları resim sergisini gezdi
Halepçe katliamının yıldönümü ve Dünya Mustazaflar Haftası münasebetiyle Sevgi-Der tarafından düzenlenen resim sergisini Hüda Par Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök gezerek, duygularını deftere yazdı.
Dünya Mustazaflar Haftası münasebetiyle Hak ve Özgürlükler Platformu üyesi Sevgi-Der'in Gülistan Caddesi üzerinde düzenlediği Dünya Mustazaf'larını konu alan resim sergisini Hür Dava Partisi (Hüda Par) Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök ziyaret etti.
Zalimler hiçbir zaman izzet ve şeref sahibi olmayacak
Dünya Mustazaflar haftası sebebiyle Sevgi Der'in tertip ettiği resim sergisini ziyaret eden Hüda Par Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök, bir konuşma yaptı. Gök, "Bugün günlerden mübarek Cuma günü, bu mübarek günde yine bu dünya zalimlerini lanetliyorum. 'Küfür ayakta kalabilir, fakat zulüm asla ayakta kalmaz' diyen Resulullah (s.a.s) ne güzel buyurmuş. Ve biz inanıyoruz ki zalimler hiçbir zaman izzet ve şeref sahibi olamamışlar, olamayacaklardır. İzzet ve şeref Allah'ındır, Peygamber'inindir ve müminlerinindir. İzzet ve şeref sadece onlara aittir. Tekrardan mazlumlarımızın çektikleri sıkıntıları bizlere hatırlatma adına bu sergiyi düzenleyen Sevgi Der'e teşekkürlerimi sunuyorum. Allah onlardan razı olsun" dedi.
Resim sergisini dolaşan Gök, daha sonra duygu ve düşüncelerini Duygu Defterine yazdı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hüda-Par Adayı Aydın Gök, Mustazaflar Sergisindeydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement