HÜDA PAR'dan, Siyasi Partilere Sağduyu Çağrısı - Son Dakika
Yerel

HÜDA PAR'dan, Siyasi Partilere Sağduyu Çağrısı

HÜDA PAR\'dan, Siyasi Partilere Sağduyu Çağrısı

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, bölgede ekonomik istikrarsızlık yaşandığını belirterek, siyasi partilerin daha ılımlı olmaları gerektiğini belirtti.

20.10.2015 07:46

HÜDA PAR: Kan üzerinden siyaset yapmayın

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, son bir yıldır bölgede yaşanan olumsuz olayların esnafa vermiş olduğu zararlarla ilgili değerlendirmede bulundu.

Yaşanan olaylar yaklaşık 600 esnafın kepenk kapattığını ve 25 büyük esnafında göç ettiğine dikkat çeken Doğru, bunun hükümetin çözüm sürecindeki yanlış politikalarından kaynaklandığını vurguladı.

Süreçteki yanlış adımların her alanda kendini olumsuz yönde gösterdiğini söyleyen Doğru, "İlimizde son bir yıl içerisinde 600'e yakın esnafımız kepenk kapatarak ticaret alanından ayrılmak zorunda kaldı. Yine bölgemizin lokomotifini oluşturan, bölgemizin ticaretini harekete geçiren büyük yaklaşık 25 esnafımız bölgedeki olumsuz şartlardan dolayı batıya göç ederek, büyük sermaye göçünün oluşmasına sebep olmuşlardır. Çözüm sürecindeki yanlışlar devam ederse ileriki aşamada çok büyük tahribatlara yol açacak ve bu tahribatlar tedavisi mümkün olmayan yaralara sebep olacaktır. Tarafları toplumun menfaatine uygun adımlar atmaya ve insanların kanı üzerinden siyaseti bir kenara bırakmaya çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HÜDA PAR'dan, Siyasi Partilere Sağduyu Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement