İlçe Müftüleri Toplantısı Koçarlı'da Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

İlçe Müftüleri Toplantısı Koçarlı'da Gerçekleştirildi

İlçe Müftüleri Toplantısı Koçarlı\'da Gerçekleştirildi

Müftülükler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan 'İlçe Müftüleri Toplantısı' İl Müftüsü Hasan Güneş Başkanlığında Koçarlı'da gerçekleştirildi. Toplantıda, 2024 yılında Aydın'da yapılacak faaliyetlerin görüşüldüğü ve din hizmetlerinin etkinliği ve verimliliği konularının istişare edildiği belirtildi.

04.01.2024 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müftülükler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan 'İlçe Müftüleri Toplantısı' İl Müftüsü Hasan Güneş Başkanlığında Koçarlı'da gerçekleştirildi.

2024 yılında Aydın'da yapılacak faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıda, Kur'an kurslarında ve yaygın din eğitimi verilen hizmet alanlarında, eğitimlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, uygulamada birlikteliğin sağlanması, vaaz ve irşat konuları ile din hizmetlerinin etkinliği ve verimliliği konuları istişare edilerek mahallinde karşılaşılan sorunlara yönelik tespit ve çözüm önerileri görüşüldü. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe Müftüleri Toplantısı Koçarlı'da Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement