İlkadım Belediyesi Komşu İftarları - Son Dakika
Yerel

İlkadım Belediyesi Komşu İftarları

İlkadım Belediyesi Komşu İftarları

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türkiye gazetesi yazarı Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, İlkadım Belediyesi’nin düzenlediği “Komşu İftarları”na katıldı.

11.07.2015 22:58

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türkiye gazetesi yazarı Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, İlkadım Belediyesi'nin düzenlediği "Komşu İftarları"na katıldı.

İlkadım Belediyesi, "Komşu İftarları" programı çerçevesinde İlyasköy, Fevzi Çakmak ve Yaşar Doğu Mahallesi sakinlerine Samsun Anadolu Lisesi bahçesinde iftar verdi. Büyük ilgi gören yemeğe 3 bin kişi katıldı.

İftarın ardından Prof. Dr. Ramazan Ayvallı tarafından yemek duası yapıldı. Daha sonra söz alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kadir Gecesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleyecekleri programı hatırlattı. Tok, "Her akşam bir mahalledeyiz. Ne kadar şükretsek azdır. Ama dünyanın dört bir yanında açlık var, sefalet var, kan ve gözyaşı var. Onun için en azından zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimize dua etmenizi rica ediyorum" dedi.

Okul bahçesindeki iftar yemeğinin ardından Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, Fevzi Çakmak Camisi'nde akşam namazının ardından sohbet düzenledi. Düzenlenen sohbette konuşan Ayvallı, Ramazan ayının öneminden bahsetti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım Belediyesi Komşu İftarları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement