Suşehri'nde İlköğretim Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde İlköğretim Haftası Etkinlikleri

Suşehri\'nde İlköğretim Haftası Etkinlikleri

Suşehri ilçesinde, İlköğretim Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

17.09.2014 13:46  Güncelleme: 15:51

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Keleş, TOKİ Kösedağ İlk ve Ortaokulunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, yeni eğitim-öğretim yılına azim ve sevinçle başladıklarını söyledi.

Eğitimin tarih boyunca insan davranışlarını olumlu etkilediğini anlatan Keleş, şunları kaydetti:

"En pahalı yatırım insana yapılan yatırımdır. İnsanın özelikle çocukluk dönemi, alacağı eğitim ve öğretim bakımından en kritik aşamadır. Bir toplumda çocuğa gösterilen ilgi ve sevgi gelişmişlik göstergesidir. Bilgiye ulaşmak için modern teknoloji ile donatılmış kurumlara ihtiyaç vardır. Bu kurumlar okullardır. Okullarımız sayesinde öğrencilerimiz bilimi ve teknolojiyi kabul etmiş, edindiği bilgileri yaşamda karşılaştığı problemleri çözmede kullanabilen insanlar olmalıdır."

Şiirlerin okunduğu, çeşitli skeçlerin ve playback gösterilerinin sunulduğu programda, 8. sınıf öğrencileri, birinci sınıf öğrencilerine çiçek verdi.

Programa, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Suşehri Belediye Başkan Vekili Mustafa İnan, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Aydın, İlçe Emniyet Müdür Vekili Engin Keskin, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde İlköğretim Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement