İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, mahalle sakinleriyle bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, mahalle sakinleriyle bayramlaştı

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, mahalle sakinleriyle bayramlaştı

İnönü Belediye Başkanlığı tarafından her bayram düzenli olarak gerçekleştirilen Bayramlaşma Programı kapsamında Başkan Kadir Bozkurt, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Dereyalak Mahallesi'nde başlayan programı Erenköy, Aşağıkuzfındık, Yukarıkuzfındık, Esnemez, Seyitali ve Yörükyayla mahalleleri ile sürdürdü. Başkan Bozkurt, birçok mahalle sakiniyle bayramlaşarak, gönüllerin sevgiyle yakınlaştığı bir bayram olması dileğinde bulundu.

22.04.2023 19:08

İnönü Belediye Başkanlığı tarafından her bayram düzenli olarak gerçekleştirilen Bayramlaşma Programı'nda Başkan Kadir Bozkurt bayramın ikinci günüde birçok mahalle sakini ile bayramlaştı.

Başkan Bozkurt'un her bayram geleneksel hale getirdiği ve Dereyalak Mahallesi'nde kılınan bayram namazı ile başlayan geleneksel bayramlaşma programının ikinci gününde Erenköy, Aşağıkuzfındık, Yukarıkuzfındık, Esnemez, Seyitali, ve Yörükyayla mahalleleri ile devam etti. Çocuk ve yaşlı birçok mahalle sakini ile bayramlaşan Başkan Bozkurt, "Ramazan Bayramımızın gönüllerin birbirine sevgiyle yakınlaştığı bir bayram olması dileğiyle İnönülü hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar sağlık, mutluluk ve huzur dileklerimle sevgi ve saygılar sunarım" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, mahalle sakinleriyle bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement