İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda kadın sporcular 8 Mart'ı işaret diliyle kutladı - Son Dakika
Yerel

İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda kadın sporcular 8 Mart'ı işaret diliyle kutladı

İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları\'nda kadın sporcular 8 Mart\'ı işaret diliyle kutladı

Erzurum'da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda kadın sporcular, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü işaret diliyle kutladı. Polonyalı, Türk, Avusturyalı, Güney Koreli, Brezilyalı ve Japon sporcular, 'Sesimizi başarılarımızla duyuruyoruz. Biz güçlüyüz ve ne istersek yapabiliriz' mesajını işaret diliyle iletti. Ayrıca bu mesaj, Türkçe ve İngilizce başta olmak üzere 7 farklı dilde altyazılı videoyla yayınlandı.

08.03.2024 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda (Deaflympics) kadın sporcular 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü işaret diliyle kutladı.

20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda kadın sporcular 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü işaret diliyle kutladı. Polonyalı, Türk, Avusturyalı, Güney Koreli, Brezilyalı, Japon sporcular işaret diliyle "Sesimizi başarılarımızla duyuruyoruz. Biz güçlüyüz ve ne istersek yapabiliriz" mesajını verdi.

Ayrıca bu metin, Türkçe ve İngilizce başta olmak üzere 7 farklı dilde altyazılı videoyla yayınlandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda kadın sporcular 8 Mart'ı işaret diliyle kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement