İşkur'dan Murzioğlu'na Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

İşkur'dan Murzioğlu'na Teşekkür Plaketi

İşkur\'dan Murzioğlu\'na Teşekkür Plaketi

İŞKUR Samsun İl Müdürü Hasan Kılıçaslan, 'Bu Fuarda İş var' sloganı altında düzenledikleri, 'Samsun İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'na katkılarından dolayı TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'na teşekkür...

05.12.2013 14:05

İŞKUR Samsun İl Müdürü Hasan Kılıçaslan, 'Bu Fuarda İş var' sloganı altında düzenledikleri, 'Samsun İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'na katkılarından dolayı TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'na teşekkür plaketi verdi.

İŞKUR Samsun İl Müdürü Hasan Kılıçaslan ve kurumun üst düzey yöneticileri, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu makamında ziyaret etti. İŞKUR İl Müdürü Hasan Kılıçaslan, 'Bu Fuarda İş var' sloganı altında düzenlenen ve büyük ilgi gören, 'Samsun İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'na katkılarından ötürü Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'na teşekkür etti. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın kurumlarına gösterdikleri desteğin kendilerine güç verdiğini belirten Hasan Kılıçaslan, "Samsun ölçeğinde çok güzel bir fuar organizasyonu gerçekleştirdik. Halkımızın da yoğun ilgi gösterdiği fuara desteklerinizden ötürü sizlerin şahsınızda Samsun Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ediyorum. Bizler, gücünüzle gücümüze güç katarak sonuca ulaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl daha da kapsamlı bir fuar düzenleyeceğiz" dedi.

Hasan Kıçılaslan, daha sonra ise fuara katkılarından dolayı TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'na plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Salih Zeki Murzioğlu ise, " Türkiye'nin en büyük sorunlarının başında işsizlik ve mesleksizlik gelmektedir. Özellikle hepimizin temel hedefi aslında işsizliği azaltarak, istihdama katkı sağlamaktır. Tek taraflı bir şeyin yapılması mümkün değildir. Türkiye gelişiyor ve değişiyor. 'Ne iş olursa yaparım' anlayışı artık bitti. Nitelikli insanların yetiştirilerek, istihdama katmak için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bu bağlamda çalışmalarımız devam ediyor. Sürekli sizlerle işbirliği içindeyiz. İşbirliğinizden ve çalışmalarınızdan çok memnunuz. Samsun adına yapılacak her projenin de destekçisiyiz ve destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşkur'dan Murzioğlu'na Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement