İzmir'de Aşıkların Keyifli Atışması - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Aşıkların Keyifli Atışması

İzmir\'de Aşıkların Keyifli Atışması

İzmir’de, Konak Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Aşıklar Şöleni bu yılda renkli görüntülere sahne olurken, aşıkların atışması izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

09.06.2015 14:09

İzmir'de, Konak Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Aşıklar Şöleni bu yılda renkli görüntülere sahne olurken, aşıkların atışması izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

İzmir'de, her yıl düzenlenen ve gelenekselleşen Aşıklar Şöleninin bu yıl 7'incisi gerçekleştirildi. İzmir Halk Ozanları Derneği'nin katkılarıyla düzenlenen şölende halk ozanları, atışma, güzelleme, koçaklama, dudakdeğmez ve serbest muamma dalının en güzel örneklerini sergiledi. Sahneye çıkan Aşık Celal Bulut, Aşık Muhsin Yaralı ve Aşık Süleyman Püryani'nin doğaçlama atışmaları da izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Halk ozanı Mahmut Işık ise okuduğu uzun havalarla izleyenlere duygu dolu anlar yaşatırken, ozanlar seyirciden bol bol aşık aldı. Program büyük beğeni toplarken, İzmir Halk Ozanları Dernek Başkanı Celal Bulut, bu yıl 7'ncisi düzenlenen şölenin keyifli ve güzel bir programa ev sahipliği yaptığını belirtti. Bulut, "Halkımız ve aşıklarımızı bir araya getiren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a çok teşekkür ederiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir'de Aşıkların Keyifli Atışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement