İzmit Yeşilova'da Hasan Doğan Gençlik Merkezi inşaatı devam ediyor - Son Dakika
Yerel

İzmit Yeşilova'da Hasan Doğan Gençlik Merkezi inşaatı devam ediyor

İzmit Yeşilova\'da Hasan Doğan Gençlik Merkezi inşaatı devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yeşilova Hasan Doğan Gençlik Merkezi binasında çalışmalara devam ediyor. Gençlik merkezi binasında betonarme ve duvar imalatları tamamlandı, şap işleri ve diğer çalışmalar devam ediyor.

13.04.2024 10:14  Güncelleme: 10:18

İzmit Yeşilova'da inşa edilen ve TFF eski başkanı merhum Hasan Doğan'ın adını taşıyan gençlik merkezi binasında çalışmalar sürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yeşilova Hasan Doğan Gençlik Merkezinde birçok hizmeti gençlerin ayağına getirecek projesinde çalışmalara devam ediyor. TFF eski Başkanı merhum Hasan Doğan'ın adını taşıyan gençlik merkezi binasında betonarme ve duvar imalatları tamamlandı.

Gençler için önemli bir merkez olacak binanın şap işleri, mekanik işlemleri, cephe doğrama montajı ile alçı ve sıva çalışmaları devam ediyor. Binanın birinci katında fitness salonu, soyunma odası, lavabolar, kafe, PDR ofisi, çok amaçlı salon, idari ofis bulunuyor. 757 metrekareden oluşan 2. katta ise 5 derslik, öğretmenler odası, mescit, atölye alanı, bilişim atölyesi, dinlenme ve oturma alanı ve ofis, 365 metrekare olarak planlanan çatı katında ise kütüphane, depo ve ofis yer alıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Yeşilova'da Hasan Doğan Gençlik Merkezi inşaatı devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement