Kadın Girişimciler İş Fikirlerini Hayata Geçiriyor - Son Dakika
Yerel

Kadın Girişimciler İş Fikirlerini Hayata Geçiriyor

Kadın Girişimciler İş Fikirlerini Hayata Geçiriyor

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, gelenekselleşen iş yeri ziyaretini ‘En İyi Fikir’ yarışmasında birinci olan Çiğdem Tura’nın yeni kurduğu iş yerine yaptı.

07.05.2016 10:55

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, gelenekselleşen iş yeri ziyaretini 'En İyi Fikir' yarışmasında birinci olan Çiğdem Tura'nın yeni kurduğu iş yerine yaptı.

Farklı ve örnek iş fikirleri ile öne çıkan iş kadınları kurdukları işletmelerle iş fikirlerini hayata geçirirken, ülkelerine de istihdam ve katma değer sağlıyor. Bu kapsamda Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu ile yönetim kurulu üyeleri de, gelenekselleşen iş yeri ziyaretini geçtiğimiz aylarda İzmir Üniversitesi ve Dokuz Eylül Rotary Kulübü ile ortaklaşa düzenledikleri 'En İyi Fikir' yarışmasında birinci olan Çiğdem Tura'nın yeni kurduğu iş yerine gerçekleştirdi. Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Akiş ve kulüp üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan Çiğdem Tura, MiaLuce adı verilen projesinin annesinin 35 yıllık kişiye özel dikim deneyimlemelerinden edindiği izlenimlerle doğduğunu belirtti. Az adette devamlı yenilenen ve böylece müşterilerin her mağaza ziyaretinde farklı modellerle karşılaşmalarına imkan tanıyan hazır giyim ürünlerini ve özel dikimi aynı marka çatısı altında birleştirmeyi amaçladıklarını anlatan Tura, projelerinde özel dikim yaptıran müşterileri kendi ürettiği markaya yönlendirerek, hayal ettikleri marka ürünleri ortaya çıkartacaklarını söyledi.

Yarışmanın ilk olması nedeniyle Çiğdem Tura'nın hayata geçirdiği projesinin gelecek yıllarda yarışmaya katılacak olan kadın girişimciler için çok iyi bir örnek iş fikri olduğunu ifade eden EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu, yarışma sayesinde girişimci olmak isteyen kadınlar için iyi bir fırsat oluşturduklarını söyledi. Tura'ya bundan sonra ki iş yaşamında başarılar dileyen Elmasoğlu, iş yaşamı boyunca EGİKAD üyelerinin her daim arkasında durarak destek vereceğini sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Girişimciler İş Fikirlerini Hayata Geçiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement