Kahveciler Esnaf Odası'nda Karanfil Yeniden Seçildi - Son Dakika
Yerel

Kahveciler Esnaf Odası'nda Karanfil Yeniden Seçildi

Kahveciler Esnaf Odası\'nda Karanfil Yeniden Seçildi

Malatya Kahveciler Esnaf Odası Genel Kurulu'nda oda başkanlığına yeniden Hacı Karanfil getirildi.

19.01.2014 18:19

Malatya Kahveciler Esnaf Odası Genel Kurulu'nda oda başkanlığına yeniden Hacı Karanfil getirildi.

Malatya Kahveciler Esnaf Odası'nın 2014 yılı genel kurulu Öğretmenevi'nde yapıldı. Mevcut Başkan Hacı Karanfil ile birlikte Hüseyin Peker ve Murat Varol'un aday olduğu genel kurulda divan başkanlığını Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin yaptı. Genel kurula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte oda başkanları ve oda üyeleri katıldı.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, "yönetim ve denetim kurullarının odayı borç altına sokmayacağı ve görevde oldukları sürelerde alamadığı huzur hakkı veya ücretler için geriye dönük herhangi bir hak iddia etmeyeceğinin genel kurulca kabulüne" şeklinde genel kurul kararı alınması üzerine, "Bu kararı bilerek aldırıyoruz. Türkiye genelinde zaman zaman görev süreleri biten oda başkanları geriye dönük alacak davası açarak odaları mağdur ediyorlar. Malatya'da böyle bir durum yaşanmaması için bu şekilde genel kurul kararı aldırıyoruz" diye konuştu.

Yapılan seçimlerde 480 üye oy kullanırken, 1 oy geçersiz sayıldı. Mevcut Başkan Hacı Karanfil 293 oy, Hüseyin Peker 130 oy ve Murat Varol ise 56 oy aldı. Malatya Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığı'na yeniden Hacı Karanfil getirilirken, yönetim kuruluna ise Ramazan Tatarer, Doğan Ulutaş, Abdullah Bulgak, Bayram Çelik, Cengiz Yılmaz ve Şevket Canseven getirildi. Denetim Kurulu'na da Şazi Aykanat, Mustafa Dündar ve Kemal Tan seçildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahveciler Esnaf Odası'nda Karanfil Yeniden Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement