Kale'de Düzenlenen Panelde PAÜ Meslek Yüksekokulu Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Kale'de Düzenlenen Panelde PAÜ Meslek Yüksekokulu Anlatıldı

Kale\'de Düzenlenen Panelde PAÜ Meslek Yüksekokulu Anlatıldı

Denizli'nin Kale ilçesinde Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulunun ilçeye kültürel ve sosyal etkileri konulu panel düzenlendi.

21.11.2013 11:55  Güncelleme: 11:54

Denizli'nin Kale ilçesinde Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu'nun ilçeye kültürel ve sosyal etkileri konulu panel düzenlendi.

Kale Kaymakamlığı, Kale Belediyesi ve Kale Meslek Yüksekokulu'nun ortaklaşa düzenlediği panele Kale Kaymakamı Adem Can, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Kale MYO Müdürü Doç. Dr. Osman Nuri Ağdağ, Bekilli MYO müdürü Doç. Dr. Süleyman Barutçu, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kale Kaymakamı Adem Can, Kale Meslek Yüksekokulu'nun ilçeye sosyo-kültürel anlamda kazanım sağladığını belirtirken, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ise, "Okulumuz yıllar geçtikçe öğrenci sayısı artarak devam ediyor. Yurdun dört bir tarafından ilçemizi öğrenciler ziyaret ediyor. Yüksekokul ilçemiz adına vitrin konumunda yer alıyor" dedi.

Kale Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Osman Nuri Ağdağ ise bölüm sayısının artmasına paralel olarak öğrenci sayısının da arttığını belirterek, "Tek bölümle açılan okulumuz bu yıl 4 bölüm daha eklenerek bölüm sayısını 5'e çıkardı. Öğrenci sayısı 300'ü geçti. Bir bölüm ikinci öğretim açılarak gece eğitimlerine başladı" dedi.

Panel sonunda Pamukkale Üniversitesi ve Kale Belediyesi tarafından düzenlenen Kaledavaz Sempozyum Bildirileri kitabı katılımcılara hediye edildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kale'de Düzenlenen Panelde PAÜ Meslek Yüksekokulu Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement