Kalpar, Kendine Ve Takımına Güveniyor - Son Dakika
Yerel

Kalpar, Kendine Ve Takımına Güveniyor

Kalpar, Kendine Ve Takımına Güveniyor

Şanlıurfaspor'un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu söyleyen Reha Kapsal, Vali Güvenç'i ziyaretinde, "Şanlıurfaspor'u uyuyan bir dev olarak görüyorum" dedi.

15.11.2013 11:35

Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfaspor'un yeni teknik direktörü Reha Kapsal'ı makamında kabul etti.
Reha Kapsal'la birlikte Şanlıurfaspor Kulübü Mali İşler Sorumlusu Nabi Kırmızı'yı ve Şanlıurfaspor Sportif Direktörü Murat Daldık'ı kabul eden Vali Güvenç, misafirleriyle makamında bir süre sohbet etti.

VALİ GÜVENÇ: KULÜBÜN DAHA İYİ SONUÇLAR ALACAĞINA İNANIYORUM
Sohbetin ardından bir açıklama yapan Vali Güvenç, "Öncelikle Reha Kapsal hocamıza hoş geldiniz diyorum. Kulüp yönetimimiz hoca arayışlarına son vererek, Türk futbolunun önemli isimlerinden, kendisini ispat etmiş, gerek futbolculuğu döneminde, gerek hocalığı döneminde önemli işlere imza atmış Reha Kapsal Hocamızla anlaşmaya vardılar. Bu anlaşmanın şehrimize, takımımıza, kulübümüze ve hocamıza hayırlı olmasını ve başarılı bir sezon geçirilmesini içtenlikle temenni ediyorum" dedi.

Yönetim, taraftarlar, hoca ve takımın el ele vermesiyle bundan sonraki dönemde Şanlıurfaspor'un daha iyi sonuçlar alacağına inandığını kaydeden Vali Güvenç: "Bu şehir her şeye layık, Şanlıurfaspor'un iyi bir takım olduğuna inanıyoruz. Hocamıza da inancımız, güvencimiz tam. Yeni bir başlangıç, güç ve sinerji ile inşallah ligin bundan sonraki dönemine devam edeceğiz." dedi.

KAPSAL: KONUŞMAK YERİNE ÇALIŞMAK LAZIM
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal ise, "Şanlıurfaspor ve Şanlıurfa'yı uyuyan bir dev olarak görüyorum. Bundan sonra çok konuşmak yerine çok çalışmak ve icraat üretmek lazım. Takımda sıkıntılar var, baktığımızda bunu herkes biliyor. Amaç 'ah'lanmak 'vah'lanmak değil çok çalışıp bunları gidermek. İnşallah biz bunun için buradayız. Allah nasip ederse mayıs ayı bittiğinde ve bu önümüzdeki üç dört haftalık periyodu geçtikten sonra istenilen Şanlıurfaspor'u herkes tribünlerde televizyon başında seyredecek" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kalpar, Kendine Ve Takımına Güveniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement