Kanserden 5 akrabasını kaybeden anne: Bu hastalığa yenilmek istemiyorum - Son Dakika
Yerel

Kanserden 5 akrabasını kaybeden anne: Bu hastalığa yenilmek istemiyorum

Kanserden 5 akrabasını kaybeden anne: Bu hastalığa yenilmek istemiyorum

Kahramanmaraş'ta kanserden babası dahil 5 akrabasını kaybettiğini belirten bir anne, 3 yaşında bir oğlu olduğunu ve onun büyüdüğünü, evlendiğini görmek istediğini söyledi. Ailesinde genetik olan bu hastalıktan ölmek istemediğini ifade eden anne, kemoterapi görerek tedavi görmekte olduğunu belirtti.

08.04.2024 11:53  Güncelleme: 11:55

Kahramanmaraş'ta kanserden babası dahil 5 akrabasını kaybettiğini belirten bir anne, "3 yaşında bir oğlum var onun büyüdüğünü, evlendiğini görmek istiyorum. Bu hastalığa yenilmek istemiyorum" dedi.

Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesi'nde yaşayan bir çocuk annesi Fatma Gündüz (24), 2 ay önce kansere yakalandığını öğrendi. Ailesinde genetik olan bu hastalık yüzünden ölmek istemediğini söyleyen Gündüz, "Benim 3 yaşında bir oğlum var. Onun büyüdüğünü, evlendiğini görmek istiyorum. Bu hastalığa yenilmek istemiyorum" dedi. Gündüz, "2 ay önce mide kanseri teşhisi kondu. Midemdeki kanser şuan karnıma yayılmış ve o yüzden şuan ameliyat olamıyorum. Şimdi kemoterapi görüyorum. Bu hastalık bizde genetik. Babam, ablam, amcam, halam, nenem ve dedem bu hastalıktan vefat etti. Ben bu hastalıktan ölmek istemiyorum. Çocuğumun düğününü görmek istiyorum" diye konuştu.

Gündüz, "Çocuğumun büyüdüğünü görmek istiyorum, onu okula götürmek istiyorum. Onun büyüdüğünü, evlendiğini görmek istiyorum. İlk başlarda kemoterapi dediler. Sonra ameliyat dediler. Ablam bu hastalıktan 20 yaşında vefat etti. Babam 40 yaşlarında vefat etti. Kuzenim ise 18 yaşında vefat etti. Amcam ve ninem de bu hastalığa yenik düştü. Ben onlar gibi olmak istemiyorum. Yaşım çok genç halen. Çocuğum da var" ifadesini kullandı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kanserden 5 akrabasını kaybeden anne: Bu hastalığa yenilmek istemiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement