Kanserder'den Anlamlı Kahvaltı - Son Dakika
Yerel

Kanserder'den Anlamlı Kahvaltı

Kanserder\'den Anlamlı Kahvaltı

Lösemi ve Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği (KANSERDER) Bir destek Bin Destek projesi kapsamında üyeleriyle kahvaltıda buluştu.

03.05.2013 17:44

Lösemi ve Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği (KANSERDER) Bir destek Bin Destek projesi kapsamında üyeleriyle kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıya CHP İstanbul Milletvekili Faik Tünay, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, Serdivan İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Sevda Gürsel katıldı.

Kahvaltıda açılış konuşmasını KANSERDER Sakarya Şube Başkanı Nihal Akar, "Tüm kanser hastalarına rehberlik yapmak için KANSERDER'e geçtik. İlimizde çok güzel hizmetler yaptık. Çok küçük bir dernektik ama çok büyük işler yaptık. Biz Sakarya'nın gücünü arkamızda hissettik. Biz hizmetlerimizin dayanışmayla yapıyoruz her şey para değildir anlayışıyla yapıyoruz. Derneğimize 450 kişi başvurdu. Bunların birçoğu çocuk. Biz birçok merkezde seminerler verdik. Bundan sonraki hedeflerimiz çok büyük inanıyoruz ki Sakarya'da biz öncü bir dernek olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Serdivan İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Sevda Gürsel katılımcılara kanserle ilgili bilgiler verdi.

Sevda Gürsel'in kanser sunumunun ardından ise ressam Pelin Hun'un "Yörüklerin göçü" isimli tablosu açık artırmayla satışa çıkarıldı. Tabloyu 4 bin 500 TL'ye Özel Marifet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi satın alırken, elde edilen gelir KANSEDER'e bağışlandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kanserder'den Anlamlı Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement