Kanserli Çocuklar İçin Konser Verilecek - Son Dakika
Yerel

Kanserli Çocuklar İçin Konser Verilecek

Kanserli Çocuklar İçin Konser Verilecek

Sakarya Üniversitesi Kızılay Topluluğu ve Adapazarı Rotaract Kulübü’nün ortaklaşa hazırladığı “ Bir Destek Bin Hayat “ kampanyası adı altında kanserli çocuklar yararına konser düzenleneceği açıkladı.

06.04.2014 14:08

Sakarya Üniversitesi Kızılay Topluluğu ve Adapazarı Rotaract Kulübü'nün ortaklaşa hazırladığı " Bir Destek Bin Hayat " kampanyası adı altında kanserli çocuklar yararına konser düzenleneceği açıkladı.

Konser tanıtma toplantısında konuşan KANSERDER Sakarya Şube Başkanı Nihal Akar," 1-7 Nisan Kanser haftası olarak kutlanıyor. Kanser çağımızın tüm dünyayı avucuna almış bir tsunami olarak karşımıza çıkıyor. Eğer bugünden itibaren önlem alınmazsa 2030 yılına doğru yılda dünya genelinde 30 Milyon kişinin öleceği bize gelen bilgiler arasında. Biz hem farkındalık oluşturma hem de bilinç oluşturma için hareket etmek amacıyla herkesle hareket etmek için çalışıyoruz" dedi.

Sakarya Üniversitesi Kızılay Topluluğu Başkanı Hüseyin Tutgun ise, " Kanserli kardeşlerimiz yararına bir konser düzenlemek istedik. Sakarya Üniversitesi olarak geçen sene kan toplama da 4 Bin 700 ünite kan toplayarak birinci olduk. Geçen sene güzel işlere imza ettik. 14 Nisan da bu geceye duyarlı bütün vatandaşları bekliyoruz " diye konuştu.

Kanserli çocuklar yararına konser 14 Nisan 2014 tarihinde saat 19.00'da Serdivan Belediyesi Konferans salonunda gerçekleşecek. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kanserli Çocuklar İçin Konser Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement