Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Açıklaması

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Açıklaması

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından kısa bir sürede yapılan üç muhtarlık binasının açılışına katıldı.

22.06.2014 10:43

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından kısa bir sürede yapılan üç muhtarlık binasının açılışına katıldı. Muhtarlar için, "Elimiz, gözümüz, kulağımız" vurgusunu yapan Başkan Selvitopu, "Bize oy veren, vermeyen herkese aynı gözle aynı eşit bakışla hizmet ederek geleceğin Karabağlarını yaratmak bizim görevimiz olacaktır. Gerçekleştireceğimiz hizmetleri Karabağlar'daki 57 mahalleye yayacağız"dedi.

Karabağlar Belediyesi tarafından bir ay gibi kısa sürede yapılan Arap Hasan, Muammer Akar ve Günaltay mahallelerindeki hizmet binaları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, Karabağlar Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla hizmete girdi. Muhtarların fiziki çalışma şartlarını iyileştirebilmek ve daha iyi hizmet verebilmelerine katkı sağlamak için açılan hizmet binalarının açılışı yoğun ilgi gördü. Muhtarlık binalarının açılış kurdelasını Başkan Selvitopu, meclis üyeleri, muhtarlar ve İlçe Başkanı Polat Manduz'la birlikte kesti. Açılışta muhtarlara Atatürk tablosu ve Türk bayrağı hediye eden Selvitopu muhtarların her mahalledeki sorunlarda kendilerine yardımcı olacaklarını belirterek "Bizlerin de onları rahat ettirmemiz görevimiz olacaktır" dedi.

"KARABAĞLAR'I GELECEĞE BİRLİKTE HAZIRLAYACAĞIZ"

Muhtarlık binaları açılışında yaptığı konuşmalarda, 480 bin nüfuslu bir ilçenin başkanı olduğunu hatırlatan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu "Artık hizmet etme zamanı. İnsanlar oy versin vermesin tüm Karabağlar'ın belediye başkanıyım. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Herkese aynı gözle aynı eşit bakışla hizmet etmeye çalışarak görevimizi yapacağız. Çalışmalarımızı Karabağlar'ın 57 mahallesine yayacağız. Geleceğin çağdaş Karabağlar'ını hazırlamak bizlerin görevi" diye konuştu. Önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde halkla, muhtarlarla, sivil toplum örgütleriyle içi içe olacaklarını bir kez daha hatırlatan Başkan Selvitopu, "Bize yanlış yaptığımızda yanlışları hatırlatın. Doğru yaptığımızda da moral verin. Çünkü bu süreci sizlerle paylaşacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

MUHTARLAR SELVİTOPU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtarlıkları yenilenen Arap Hasan Mahallesi Muhtarı Hülya Torun, Muammer Akar Mahallesi Muhtarı Sıtkı Kuzu ve Günaltay Mahallesi Muhtarı Hasan Metin de kendilerine böyle bir hizmet binası yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na ve ekibine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Vatandaşların mahallede olan sıkıntılarını belediyeye ilettiklerinde anında çözüm bulduklarını belirten muhtarlar 5 yıl süre içerisinde belediye ile aynı uyum içinde çalışmak istediklerini söylediler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement