Kars'taki Amatör Lig Maçındaki Kavga - Son Dakika
Yerel

Kars'taki Amatör Lig Maçındaki Kavga

Kars\'taki Amatör Lig Maçındaki Kavga

Kağızmanspor Kulübü yönetimi, Selim Gençlik maçında çıkan ve 11 futbolcusunun hafif şekilde yaralandığı kavgaya ilişkin savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

26.02.2014 09:27

Kağızmanspor Kulübü yönetimi, Kars amatör liginde hafta sonu oynanan Selim Gençlik maçında çıkan ve 11 futbolcusunun hafif şekilde yaralandığı kavgaya ilişkin savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

Kulüpten, başkan Canip Korkmaz imzasıyla bir kınama mesajı yayımlandı.

Korkmaz, mesajında, Selim ilçe stadındaki maçta sahaya girdiklerinde seyircilerin küfür ettiğini, ağza alınmayacak küfürlerin yöneticilerin de katılımıyla maç esnasında da devam ettiğini ileri sürerek, ev sahibi takımın sporcularının ve teknik heyetin, futbolcularına yönelik el ve kol hareketleriyle tacizde bulunduğunu kaydetti.

Maç esnasında tribünlerden bozuk para, pet şişe, kar topu ve taş atıldığını belirten Korkmaz, kınama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Maçın iptalinden sonra Kağızmansporlu oyunculara ve teknik heyete saldıran Selim Gençlik oyuncuları ve taraftarları hızını alamayınca takım otobüsüne taşlarla saldırılmış ve takım otobüsünün ön camını kırmışlardır. Bunun sonucunda da yaklaşık 30 dakika takım otobüsünde mahsur kalan Kağızmansporlu oyunculardan 3'ü ağır 11 futbolcu da çeşitli yerlerinden darp almışlardır. Bu vahşeti yaşatan tüm sorumlu kişilerden davacı olup Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağız." - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kars'taki Amatör Lig Maçındaki Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement