Kartal Belediyesi, Otizmli ve Down Sendromlu Gençleri İstihdam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kartal Belediyesi, Otizmli ve Down Sendromlu Gençleri İstihdam Ediyor

Kartal Belediyesi'nin hizmete açtığı Gezegen Kafe zincirlerinde, otizmli ve down sendromlu gençlerin istihdamı için harekete geçildi. 9 Gezegen Kafe'de çalışan gençler, hem mutfakta hem de serviste görev alıyor.

18.03.2024 16:13  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesi'nin hizmete açtığı Gezegen Kafe zincirlerinde, bu kez otizmli ve down sendromlu gençlerin istihdamı için harekete geçildi. Kartal Belediyesi'nin hayata geçirdiği 9 Gezegen Kafe'de otizmli ve down sendromlu gençler, belirli günlerde hem mutfakta hem de serviste çalışmaya başladı.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün kayıtlarında yer alan, yine Kartal Belediyesi'nin Engelsiz Üretim Atölyesi'ne devam eden 7 otizmli ve down sendromlu genç, haftanın belirli günlerinde mesaiye başlıyor. Kartal Belediyesi'ne bağlı Neptün, Jüpiter, Dünya, Mars, Plüton ve Merkür Gezegen Kafe Sosyal Tesisleri'nde haftanın iki günü çalışan gençler, harçlıklarını da çıkarıyor.

Engellilerin sosyal yaşama katılması ile ilgili her türlü projeyi desteklediklerini kaydeden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, şu anda 9 olan ama kısa sürede sayıları 11'e çıkacak Gezegen Kafe'lerde daha fazla sayıda engelli bireyi istihdam edeceklerini duyurdu.

Kartal Belediyesi, Otizmli ve Down Sendromlu Gençleri İstihdam Ediyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kartal Belediyesi, Otizmli ve Down Sendromlu Gençleri İstihdam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement