Kayaköy'de Kilit Taş Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Kayaköy'de Kilit Taş Seferberliği

Kayaköy\'de Kilit Taş Seferberliği

Ödemiş'in Doyranlı yolunun tamamlanmasıyla, Kayaköy Belediyesi de bu yola bağlanan cadde ve sokakları kilit taşı ile kaplamaya başladı.

21.06.2013 09:16  Güncelleme: 09:23

Ödemiş'in batısında bulunan Kayaköy beldesini kısa yoldan İzmir karayoluna bağlayan Doyranlı yolunun tamamlanmasının ardından, Kayaköy Belediyesi de bu yola bağlanan cadde ve sokakları kilit taşı ile kaplamaya başladı.

Kayaköy'ü, İlkkurşun köyü yerine, Tire'ye bağlı Doyranlı köyünden İzmir karayoluna bağlayan 4 kilometrelik köy yolunda çalışmalar tamamlandı. Asfaltlanarak hizmete sunulan yolun ardından Kayaköy Belediyesi de belde içinde kilit taş çalışması başlattı. Belde merkezini Doyranlı yoluna bağlayan Hasan Çavuş Caddesi'nde kilit taş kaplaması ve yağmur suyu drenaj hattı döşemesi yapılıyor. Yaklaşık 250 metre uzunluğundaki caddede çalışmaların kısa süre içinde tamamlanması hedefleniyor.

Doyranlı yolunun Kayaköy adına bir kazanç olduğunu ifade eden belde Belediye Başkanı Ali Akkaşlı, şunları ifade etti: "Daha önce İlkkurşun'a kadar gidip buradan İzmir yoluna çıkan vatandaşlarımız artık çok daha kısa bir yoldan, Doyranlı üzerinden anayola çıkabilecekler. Yaklaşık 4 kilometrelik bu yolun asfaltı da tamamlandı. Bu yola beldemizi bağlayan cadde ve sokakları da kilit taş ile kaplayarak yolun araç trafiği açısından daha düzgün hale gelmesini sağlıyoruz. Yapılan çalışmalar Doyranlı-Kayaköy yolunun bir devamı olarak da düşünülebilir. Yeni yolu kilit taşla kaplanmış Hasan Çavuş Caddesi ile beldemizin meydanına bağlıyoruz. Belediyemizin tüzel kişiliği son bulacak olsa bile son ana kadar halkımızın hizmetindeyiz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayaköy'de Kilit Taş Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement