Kaymakam Akıl'dan Afetzede Aileye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Akıl'dan Afetzede Aileye Ziyaret

Kaymakam Akıl\'dan Afetzede Aileye Ziyaret

Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, ilçede yaşanılan sel felaketinde heyelan nedeniyle yıkılan evinin altında kalarak hayatını kaybeden Mesut Zengin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

11.07.2012 19:28

Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, ilçede yaşanılan sel felaketinde heyelan nedeniyle yıkılan evinin altında kalarak hayatını kaybeden Mesut Zengin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İlçenin Çamalan köyü Karaağaç Mahallesi'nde yaşayan Zengin ailesine ait olan ve heyelan nedeniyle yıkılan evin enkazında incelemede bulunan Kaymakam Ufuk Akıl, hayatını kaybeden Mesut Zengin'in eşi Nafiye Zengin'e başsağlığı diledi. Eşi gibi kendisine göçük altında kalan ve çevreden yetişen vatandaşlar tarafından kurtarılan Nafiye Zengin, Kaymakam Ufuk Akıl'a sarılarak bir süre gözyaşı döktü.

Felaketi yeniden yaşar gibi anlatan Nafiye Zengin, "Önce bir sarsıntı yaşadık. Ardından ev aşağıya doğru kaymaya başladı. Buzdolabına çarptım. En sonunda evimiz göçük altında kaldı. Yeğenlerimize bağırarak sesimizi duyurmaya çalıştık. Kurtarmaya gelenlere beni çıkardıklarında eşimden önce aklıma torunum geldi. Ramazan'ı kurtarmalarını söyledim. Motorlu testereler ile üzerimizdeki enkazı keserek kurtarıldık. Ancak eşimi çıkardıklarında çok geç olmuştu" dedi.

Kaymakam Ufuk Akıl, Valilik ve Kaymakamlığın kendilerine gereken tüm desteği sağlayacaklarını belirtti. Olayla ilgili üzüntüsünü dile getiren Akıl, "Mesut Zengin şehit olmuştur. Bu elim olay nedeni ile hayatını kaybeden Mesut Zengin'e Allah'tan rahmet, başta eşi olmak üzere çocuklarına ve diğer aile fertlerine de sabır diliyorum" dedi.

Öte yandan, heyelan ile ilgili AFAD ekipleri olay yerinde incelemelerini sürdürüyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Akıl'dan Afetzede Aileye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement