Kaymakam Fırat Anaokulu Denetledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Fırat Anaokulu Denetledi

Kaymakam Fırat Anaokulu Denetledi

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ilçe merkezindeki bulunan Akçakale Anaokuluna denetim ve inceleme ziyaretinde bulundu.

16.04.2014 12:20

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Kaymakam Fırat, Akçakale Anaokulu Müdüründen okulun son durumu ile ilgili bilgi aldı. Kaymakam Fırat ilçe merkezinde bulunan anaokulunu ziyaret ederek, öğretmenler ile toplantı yaptı. Öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Fırat öğretmenlerin her hangi bir ihtiyaçlarının olup, olmadığını da sordu.

Kaymakam Fırat, "Dönem başında belirlediğimiz hedef doğrultusunda okullarımıza yönelik denetim, inceleme ve ziyaretlerde bulunuyoruz" dedi

Amaçlarının eğitim gören öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak olduğunu ifade eden Kaymakam Fırat, "Akçakaleli öğrenciler okulu ve eğitim verenleri sever ise, okula bağlanmaları ve eğitim seviyelerinde de artış olur. Öğrencilerin eğitim kalitelerinin yükselmesi için elimizden gelen her türlü imkanları kullanıyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Fırat, eksiği olan okulların, eksikliklerinin bir an önce giderilmesi için İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Doğan ve Hakan Bencik'e talimat verdi. Kaymakam Fırat, ana sınıfı öğrencilerine yakın ilgi göstererek çeşitli hediyelerle öğrencileri sevindirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakam Fırat Anaokulu Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement