Kaymakam Gönül Elçisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Gönül Elçisi Oldu

Kaymakam Gönül Elçisi Oldu

Samsun'un Ayvacık İlçe Kaymakamı Ufuk Akıl, düzenlenen "Gönül Elçileri Projesi Tanıtım Konferansı" sonrası başvuru formunu doldurarak "gönül elçisi" oldu.

11.04.2013 17:18

Samsun'un Ayvacık İlçe Kaymakamı Ufuk Akıl, düzenlenen "Gönül Elçileri Projesi Tanıtım Konferansı" sonrası başvuru formunu doldurarak "gönül elçisi" oldu.

Ayvacık Mustafa Üstündağ YBO Konferans Salonu'nda düzenlenen proje tanıtım toplantısına, Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, Belediye Başkanı Mustafa Belur, Emniyet Amiri Ali Kaldırım, kurum amirleri, kamu görevlileri ve ilçe sakinleri katıldı. Samsun Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Ayvacık halkından projeye destek verilmesini isteyerek, "Ayvacık Samsun baz alındığında gönül elçisi sayısı bakımından son sırada. Ancak bu bilgilendirme toplantımızın ardından, gönül elçilerimizin fazlası ile artacağı ve Ayvacık'ı ilçe sıralamasında üst noktalara çıkartılacağı noktasında sizlere güveniyorum" dedi.

İlçe Kaymakamı Ufuk Akıl da yaptığı konuşmada, Gönül Elçileri Projesi'nin gelenek ve göreneklerimize de birebir uygun düştüğünü belirterek, "Gelenek ve göreneklerimiz açısından bakıldığında da projenin içerdiği konular bilinçli her vatandaşın canı gönülden yerine getireceği iyilik hareketlerini ihtiva ediyor. Ayvacıklı duyarlı aileleri projeye destek vermeye davet ediyoruz" şekline konuştu.

Konferansta ayrıca Koruyu Aile Birim Sorumlusu Ali Define, koruyucu aile tanımı ile koruyucu aile olabilme şartlarını, koruyucu ailenin sorumluluklarını ve aileye sağlanan olanaklar ile ilgili bir sunum yaptı. Konferans sonrası Kaymakam Ufuk Akıl Gönül Elçileri Başvuru Formu'nu doldurarak gönül elçisi oldu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Gönül Elçisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement